Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.BALEARES TEAM (441588) - INTERCTI CF (990039) » 670528634: T65/J3/VI

Liga 670528634 Información oficial sobre el partido 670528634 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.75 (14393)

F.C.BALEARES TEAM Alineación oficial del equipo 'F.C.BALEARES TEAM' en el partido 3 - 0 Trufas Españolas F.C Alineación oficial del equipo 'Trufas Españolas F.C' en el partido
Edgar Moncada (20') 1 - 0
Hamad Zahran (78') 2 - 0
Abdullah Hamdan Kilani (81') 3 - 0
F.C.BALEARES TEAM Alineación oficial del equipo 'F.C.BALEARES TEAM' en el partido 3 - 0 Trufas Españolas F.C Alineación oficial del equipo 'Trufas Españolas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C.BALEARES TEAM Alineación oficial del equipo 'F.C.BALEARES TEAM' en el partido 9 - 0 Trufas Españolas F.C Alineación oficial del equipo 'Trufas Españolas F.C' en el partido
Está más tieso que su rival 8.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.BALEARES TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Edgar Moncada va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de F.C.BALEARES.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): F.C.BALEARES va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hamad Zahran va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): F.C.BALEARES va aconseguir el 3 - 0 quan Abdullah Hamdan Kilani va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Edgar Moncada va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.BALEARES.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): 袁 (Yuan) 宝东 (Baodong) va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 16 de joc.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Abdullah Hamdan Kilani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Hamad Zahran, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Hamad Zahran una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Jota Villascuerna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Hamad Zahran gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jota Villascuerna va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Babieca per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jota Villascuerna va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdullah Hamdan Kilani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Trufas Españolas F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markel Mestraitua es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.