Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alondra FC (490814) - Pulitzeia F.C. (1372605) » 670528598: T65/J8/VI

Liga 670528598 Información oficial sobre el partido 670528598 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.74 (14392)

bayern de soba Alineación oficial del equipo 'bayern de soba' en el partido 0 - 1 Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido
0 - 1 Gustavo Cagüa (87')
bayern de soba Alineación oficial del equipo 'bayern de soba' en el partido 0 - 1 Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bayern de soba Alineación oficial del equipo 'bayern de soba' en el partido 0 - 3 Pulitzeia F.C. Alineación oficial del equipo 'Pulitzeia F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayern de soba

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Mattis Eggemann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Giuseppe Iannotta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giuseppe Iannotta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Pulitzeia F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): Quan passaven 87 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Pulitzeia. En Gustavo Cagüa va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pulitzeia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Agustín Falceto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Alex Horrocks va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leroy Alberts, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Pulitzeia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leroy Alberts va desviar el xut final de İsmail Hakkı Ugan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pulitzeia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Hansueli Devier va quedar-se sol davant el porter Leroy Alberts, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alex Horrocks que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Antonio de Quiñones va estar a punt de posar per davant a Pulitzeia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leroy Alberts va impedir un gol cantat.
  • 207 Minuto 87 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Yannick Lapouge va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.