Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reikfax FC (121732) - C.F.Futbolin (1365329) » 670527616: T65/J14/VI

Liga 670527616 Información oficial sobre el partido 670527616 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.56 (14374)

Paura JR Alineación oficial del equipo 'Paura JR' en el partido 0 - 2 C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido
0 - 1 Sergio Barro (77')
0 - 2 Alvar Combis (90')
Paura JR Alineación oficial del equipo 'Paura JR' en el partido 0 - 2 C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paura JR Alineación oficial del equipo 'Paura JR' en el partido 2 - 0 C.F.Futbolin Alineación oficial del equipo 'C.F.Futbolin' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paura JR

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Paura van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Jan Wandtke des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Chairil Ohorella Ngadiman va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jan Wandtke de Paura va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.F.Futbolin

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Barro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de C.F.Futbolin i marcant el 0 - 1.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 90, Sergio Barro va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Alvar Combis, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Manu Giner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de C.F.Futbolin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alvar Combis va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Federico Attico, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.F.Futbolin va anar a parar a la dreta de l'atac on en José María Ugía, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José María Ugía va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alvar Combis de C.F.Futbolin es va guanyar la targeta groga merescudament.