Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

<<<<<------- C.R. Tuluergo (1339597) - A.S. ARAGON (1414647) » 670527082: T65/J7/VI

Liga 670527082 Información oficial sobre el partido 670527082 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VI.47 (14365)

C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo 'C.R. Tuluergo' en el partido 0 - 5 Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido
0 - 1 David Pérez Peña (25')
0 - 2 Manel Wane (46')
0 - 3 Manel Wane (67')
0 - 4 Kalle Larsen (74')
0 - 5 Gwendal Auffret (78')
C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo 'C.R. Tuluergo' en el partido 0 - 5 Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.R. Tuluergo Alineación oficial del equipo 'C.R. Tuluergo' en el partido 0 - 4 Ciriako CF Alineación oficial del equipo 'Ciriako CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.R. Tuluergo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.R.T. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 6, però en Guillermo Arnao va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Ciriako CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de David Pérez Peña que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 46 de partit va donar a Ciriako l'avantatge per 0 - 2. Manel Wane en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manel Wane de Ciriako l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 67 de partit.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kalle Larsen va augmentar l'avantatge de Ciriako a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Gwendal Auffret va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 78, i va fer pujar el 0 - 5 per a Ciriako.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Gonzalo Donaire, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Anatoliy Polzikov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Anatoliy Polzikov de Ciriako, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anatoliy Polzikov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ciriako que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en George-Bogdan Curuliuc, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Gwendal Auffret de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anatoliy Polzikov després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gonzalo Donaire va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Kalle Larsen de Ciriako va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.