Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Keltxus (774116) - FC Peñamujo (1368377) » 670523227: T65/J9/V

Liga 670523227 Información oficial sobre el partido 670523227 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.234 (5747)

Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido 1 - 2 FC Peñamujo Alineación oficial del equipo 'FC Peñamujo' en el partido
Vicente valonga (27') 1 - 0
1 - 1 Dante Dato (61')
1 - 2 David Liddell (77')
Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido 1 - 2 FC Peñamujo Alineación oficial del equipo 'FC Peñamujo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido 0 - 5 FC Peñamujo Alineación oficial del equipo 'FC Peñamujo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Keltxus

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Keltxus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Vicente valonga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 1 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gerald Debney va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Daniel Homs el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Keltxus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vicente valonga, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

FC Peñamujo

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Peñamujo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 61, quan Dante Dato va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan David Liddell va posar els visitants Peñamujo per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pèir Dexeus ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Thierry Le Boucher quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Peñamujo va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lars Prem que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Dante Dato va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Helmut Manich de Peñamujo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 67, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Ruben Scutariu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de 谢 (Xie) 兴湖 (Xinghu), i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Lars Prem de Peñamujo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.