Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Vilaboi (778024) - Rojalons Revolution (1334328) » 670522217: T65/J8/V

Liga 670522217 Información oficial sobre el partido 670522217 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.216 (5729)

C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 3 - 2 Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido
0 - 1 Duarte José Luz (40')
Maksim Hubarevich (42') 1 - 1
Ariel Pilich (44') 2 - 1
Antun Kljako (78') 3 - 1
3 - 2 Mathias Edelmann (79')
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 3 - 2 Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 4 - 0 Rojalons Revolution Alineación oficial del equipo 'Rojalons Revolution' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Maksim Hubarevich facilitava les coses al Vilaboi amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ariel Pilich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vilaboi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 44.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Vilaboi va augmentar la diferència quan Antun Kljako no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antun Kljako va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vassilis Kelesidis al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abeiku Acka va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vilaboi a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nevio Salviati va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 216 Minuto 71 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ambròs Agustí va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 71, i va passar la pilota a Maksim Hubarevich, però aquest no va encertar a marcar.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antun Kljako per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vassilis Kelesidis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Abeiku Acka de Vilaboi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rojalons Revolution

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Revolution agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Duarte José Luz amb mestria.
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Pierre Renaud va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Mathias Edelmann va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Revolution posava el marcador 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Revolution va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hatim Ihadouchen va desviar el xut final de Pierre Renaud després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Niels Mihlig va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Şerban Constantinovici va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Revolution va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Ippolito Aloise va quedar-se sol davant el porter Hatim Ihadouchen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): Ippolito Aloise quasi marca en una jugada assajada de córner que Mathias Edelmann havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.