Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BATPORLAN TEAM (798999) - Andilubios (49141) » 670521718: T65/J10/V

Liga 670521718 Información oficial sobre el partido 670521718 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.207 (5720)

BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 3 - 1 Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido
0 - 1 Lucas Reina (16')
Terrell Hills (29') 1 - 1
Denis 'El Lobo' Klik (30') 2 - 1
Martin Sokol (31') 3 - 1
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 3 - 1 Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido 2 - 2 Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BATPORLAN TEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Terrell Hills facilitava les coses al BATPORLAN amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): BATPORLAN prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Denis 'El Lobo' Klik va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Martin Sokol va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Denis 'El Lobo' Klik. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Terrell Hills de BATPORLAN va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Krzysztof Wojtaszak va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Andilubios

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Andilubios agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lucas Reina amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Andilubios sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Maria Padró, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Lucas Reina va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Apolo Roca va servir per deixar enrere el gegant Florian Mehlretter al minut 47, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 54 en Lucas Reina va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Petar Vasić va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Brandán Cribeiro completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Matias Veloso l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Matias Veloso va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chris Clarke de Andilubios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.