Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elche f.c. (1457614) - Cuberitos United (991313) » 670519453: T65/J4/V

Liga 670519453 Información oficial sobre el partido 670519453 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.167 (5680)

Elche f.c. Alineación oficial del equipo 'Elche f.c.' en el partido 1 - 4 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
Sven-Carsten Langenmoor (9') 1 - 0
1 - 1 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) (10')
1 - 2 Jakub Maciuszko (54')
1 - 3 Jakub Maciuszko (78')
1 - 4 Jakub Maciuszko (80')
Elche f.c. Alineación oficial del equipo 'Elche f.c.' en el partido 1 - 4 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elche f.c. Alineación oficial del equipo 'Elche f.c.' en el partido 2 - 2 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elche f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Sven-Carsten Langenmoor va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Elche.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ferhat Bekar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Magnus Kippekausen va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Luis Eduardo Borrego va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Cuberitos United

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Atif Al-Thani va anar a parar al cap de 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Cuberitos el 1 - 1.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jakub Maciuszko va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cuberitos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jakub Maciuszko va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Jakub Maciuszko va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Cuberitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cuberitos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.