Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corruptos SAD (995598) - Costasol FC (1365564) » 670519198: T65/J10/V

Liga 670519198 Información oficial sobre el partido 670519198 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.162 (5675)

Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido 1 - 2 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
0 - 1 Jamie Bill (59')
Gică Craioveanu (60') 1 - 1
1 - 2 Nacho Vallejo (72')
Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido 1 - 2 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido 3 - 0 Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corruptos SAD

Goles Goles

  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 60 minuts de joc, Gică Craioveanu, corrent com un esperitat, superà primer Nacho Vallejo per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Zbigniew Boniek del Corruptos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Pequerul va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gică Craioveanu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Corruptos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Sami Hyypiä va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Corruptos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marek Hamšík, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pavel Nedvěd va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Jesús Tejada Jávea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Imanol Agirretxe va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Pequerul.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nihat Kahveci de Corruptos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Costasol FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Costasol eren letals, i Jamie Bill va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Nacho Vallejo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Costasol i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Costasol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Şinasi Cemşah, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Costasol van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Gotthelm Eckrich no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Costasol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jabir Sidqi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.