Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costasol FC (1365564) - Maspalomas (120269) » 670519194: T65/J9/V

Liga 670519194 Información oficial sobre el partido 670519194 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.162 (5675)

Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 2 - 2 Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido
0 - 1 Lolo Estébanez Puyol (9')
Fabrizio Umana (35') 1 - 1
1 - 2 Esteve Vañó (47')
Romano Carciofi (78') 2 - 2
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 2 - 2 Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 0 - 1 Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costasol FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Costasol van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Fabrizio Umana.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Romano Carciofi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Costasol, al minut 78. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Costasol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aria Abshak, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Costasol van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Fabrizio Umana no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Costasol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Fabián Bermejo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Maspalomas

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lolo Estébanez Puyol quedar desmarcat i marcar per a Maspalomas al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Esteve Vañó conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maspalomas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Esteve Vañó, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Igor Sokołowski al minut 11, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Juan León Arteaga per la seva rapidesa. Al minut 30 va intentar marxar per velocitat d'en Şinasi Cemşah, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Igor Sokołowski de Maspalomas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Petri Parviainen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Suanzes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Juan León Arteaga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Petri Parviainen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 91, quan en Farid Ghoraab va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.