Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costasol FC (1365564) - Papagayo FC (437374) » 670519187: T65/J7/V

Liga 670519187 Información oficial sobre el partido 670519187 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.162 (5675)

Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 2 - 3 Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido
0 - 1 Osvald Kramer (2')
0 - 2 Reinhard Strebe (9')
Marco Figueroa (59') 1 - 2
Jabir Sidqi (79') 2 - 2
2 - 3 Dima Cărăuş (80')
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 2 - 3 Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 0 - 1 Papagayo FC Alineación oficial del equipo 'Papagayo FC' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costasol FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Els seguidors del Costasol van tornar a saltar d'alegria al minut 59. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Marco Figueroa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jabir Sidqi de Costasol va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El Costasol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Jacinto Garnelo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Şinasi Cemşah va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jabir Sidqi va ridiculitzar a en Nguyễn Khắc Vương amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jabir Sidqi no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Costasol van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Marco Figueroa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Papagayo FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Osvald Kramer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, el Papagayo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Reinhard Strebe, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dima Cărăuş quedar desmarcat i marcar per a Papagayo al minut 80. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Florin Nămoloşanu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Nguyễn Khắc Vương, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Nguyễn Khắc Vương va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Didier Passera. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Osvald Kramer de Papagayo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.