Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costasol FC (1365564) - Corruptos SAD (995598) » 670519181: T65/J5/V

Liga 670519181 Información oficial sobre el partido 670519181 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.162 (5675)

Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 2 - 1 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
Aria Abshak (11') 1 - 0
Romano Carciofi (67') 2 - 0
2 - 1 Imanol Agirretxe (87')
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 2 - 1 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 0 - 2 Corruptos SAD Alineación oficial del equipo 'Corruptos SAD' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costasol FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Aria Abshak va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Costasol i marcant el 1 - 0.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El contraatac de Costasol va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Romano Carciofi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Fabrizio Umana va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jamie Bill de Costasol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jacinto Garnelo de Costasol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Corruptos SAD

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Imanol Agirretxe va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 87 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Corruptos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Petri Parviainen va desviar el xut final de Imanol Agirretxe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Zbigniew Boniek, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Gică Craioveanu per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 15, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Marek Hamšík va encarar al porter al 20, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Imanol Agirretxe va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Petri Parviainen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gică Craioveanu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 66 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Gică Craioveanu, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Petri Parviainen va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Juan Pequerul.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Imanol Agirretxe va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.