Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c. Cheguia (440322) - Arkansas Chuggabug (1414533) » 670519096: T65/J12/V

Liga 670519096 Información oficial sobre el partido 670519096 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.160 (5673)

F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 0 - 3 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
0 - 1 Dustin Valentine (26')
0 - 2 Dustin Valentine (33')
0 - 3 Ghenadie Bîrsanu (63')
F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 0 - 3 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 1 - 3 Arkansas Chuggabug Alineación oficial del equipo 'Arkansas Chuggabug' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Cheguia

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nathan Malhomme! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Robert Zaruba va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Zaruba.

Arkansas Chuggabug

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chuggabug prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dustin Valentine.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Dustin Valentine de Chuggabug va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 63 minuts, Ghenadie Bîrsanu va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Wilhelm Dahlfingen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tomi Kangasmäki va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Chuggabug va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Dustin Valentine s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Prasetya Sembiring, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chuggabug va quedar sense poder incrementar el seu marcador.