Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Chiquitita C.F. (795198) - Parlatasaray (313669) » 670518809: T65/J11/V

Liga 670518809 Información oficial sobre el partido 670518809 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.155 (5668)

Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 0 - 2 Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido
0 - 1 Almen Seillier (6')
0 - 2 Aureo Pequerul (19')
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 0 - 2 Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Chiquitita C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Chiquitita C.F.' en el partido 2 - 0 Parlatasaray Alineación oficial del equipo 'Parlatasaray' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chiquitita C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Julià Nuet no oblidarà el que li va passar durant el minut 47. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Chiquitita va ser a punt de marcar al minut 58, quan el seu jugador Miguel Mariñas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Parlatasaray

Goles Goles

  • 107 Minuto 6 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Almen Seillier! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aureo Pequerul de Parlatasaray l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 19 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Parlatasaray va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nelio Cerci, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 10 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Yiorgos Potiroulis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Almen Seillier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.