Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TASS F.C. (492723) - Iber USC (1338345) » 670518739: T65/J7/V

Liga 670518739 Información oficial sobre el partido 670518739 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.154 (5667)

TASS F.C. Alineación oficial del equipo 'TASS F.C.' en el partido 1 - 2 Iber USC Alineación oficial del equipo 'Iber USC' en el partido
Nguyễn Đình Lý (28') 1 - 0
1 - 1 Ivan Jarkko (39')
1 - 2 翁 (Weng) 'Chino' 士达 (Shida) (84')
TASS F.C. Alineación oficial del equipo 'TASS F.C.' en el partido 1 - 2 Iber USC Alineación oficial del equipo 'Iber USC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TASS F.C. Alineación oficial del equipo 'TASS F.C.' en el partido 3 - 0 Iber USC Alineación oficial del equipo 'Iber USC' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TASS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): TASS F.C. va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Nguyễn Đình Lý va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roman Sâmbeteanu de TASS F.C. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): TASS F.C. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hinnerk Hörbinger en un 1 contra 1 amb el porter Günter Kollaritsch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rubén Chirimini va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Nguyễn Đình Lý de TASS F.C. no va ser gol per ben poc.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a TASS F.C. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mihail-Dan Bercescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Rubén Chirimini va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 210 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Günter Kollaritsch va fer una magnífica aturada al minut 85, tot i el bon llançament de falta de Roland Müffling.

Iber USC

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ivan Jarkko marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, 翁 (Weng) 'Chino' 士达 (Shida) de Iber va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Iber va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan 翁 (Weng) 'Chino' 士达 (Shida) va quedar-se sol davant el porter Grzegorz Kuziak, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Rabujo va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ivan Jarkko ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luís Henrique Dias de Iber va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anthony ter Velde de Iber amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 翁 (Weng) 'Chino' 士达 (Shida).