Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atléti de Madrid (800538) - AupaGeta (311589) » 670517626: T65/J9/V

Liga 670517626 Información oficial sobre el partido 670517626 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.134 (5647)

Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido 2 - 0 AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido
David Bartomeu (52') 1 - 0
Marco Antonio Paredes (68') 2 - 0
Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido 2 - 0 AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido 3 - 0 AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hobbits CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 els aficionats van embogir quan en David Bartomeu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hobbits.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Hobbits va aconseguir el 2 - 0 quan Marco Antonio Paredes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guillermo Casla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Hobbits per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Emanuel Byrdal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Hobbits va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guido Di Cosola en un 1 contra 1 amb el porter Ínigo Escobedo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Hobbits la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Chema Manuel Gil va rematar alt.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després François-Xavier Umtiti de Hobbits va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

AupaGeta

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Attila Pocsaji va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alejandro Montes rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.