Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AupaGeta (311589) - Atléti de Madrid (800538) » 670517617: T65/J6/V

Liga 670517617 Información oficial sobre el partido 670517617 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.134 (5647)

AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 1 - 1 Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido
Vladlen Akentyev (37') 1 - 0
1 - 1 Marco Antonio Paredes (77')
AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 1 - 1 Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AupaGeta Alineación oficial del equipo 'AupaGeta' en el partido 1 - 4 Hobbits CF Alineación oficial del equipo 'Hobbits CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AupaGeta

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Attila Pocsaji va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Vladlen Akentyev, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Josefo Veleiro va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 20. En Vladlen Akentyev va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): AupaGeta van sortir al contraatac al minut 80, però Enrique Canaves va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Añaterve Desbanchs de AupaGeta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Attila Pocsaji.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vladlen Akentyev de AupaGeta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hobbits CF

Goles Goles

  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Lech Spiczak-Brzeziński es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Marco Antonio Paredes per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 77 passava a ser 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): David Bartomeu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaso Emasabel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Hobbits va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan David Bartomeu va quedar-se sol davant el porter Jaso Emasabel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mauricio Fernández Granados va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Hobbits va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Guillermo Casla que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Bartomeu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan François-Xavier Umtiti va estar a punt de posar per davant a Hobbits amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jaso Emasabel va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): David Bartomeu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaso Emasabel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.