Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - Sevrith C.F. (994210) » 670517503: T65/J6/V

Liga 670517503 Información oficial sobre el partido 670517503 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.132 (5645)

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 3 - 2 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
0 - 1 Ander Bochini (2')
Marco Schiesaro (22') 1 - 1
Lambertus Vis (76') 2 - 1
Remond Rademakers (79') 3 - 1
3 - 2 Anselm Esparber (87')
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 3 - 2 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 2 - 1 Parque Norte C. F. Alineación oficial del equipo 'Parque Norte C. F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Marco Schiesaro de Boquerones va aconseguir igualar el partit al minut 22, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Corria el minut 76 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Lambertus Vis, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alexander Lebed va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Remond Rademakers la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Remond Rademakers va entorpir al marcador d'en Roberto Barbizzi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Boquerones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marco Schiesaro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Petruş Lascău al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Remond Rademakers va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Simeón Aragó després que el jugador de Boquerones li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Parque Norte C. F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Norte. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ander Bochini xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 87, el jugador visitant Anselm Esparber va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Benjamin Grellet completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Anselm Esparber va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Cardoso de Norte es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anselm Esparber de Norte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.