Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones Team (49139) - cazalegueño C.D. (118948) » 670517487: T65/J2/V

Liga 670517487 Información oficial sobre el partido 670517487 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.132 (5645)

Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 5 - 0 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
Roberto Barbizzi (27') 1 - 0
Claudiu-Sorin Şfabu (28') 2 - 0
Jude Kabanda (65') 3 - 0
Jude Kabanda (80') 4 - 0
Remond Rademakers (82') 5 - 0
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 5 - 0 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boquerones Team Alineación oficial del equipo 'Boquerones Team' en el partido 3 - 1 cazalegueño C.D. Alineación oficial del equipo 'cazalegueño C.D.' en el partido
Tiene suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Roberto Barbizzi de Boquerones, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, Boquerones va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Claudiu-Sorin Şfabu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jude Kabanda va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 65, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Boquerones, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 80, en Alexander Lebed del Boquerones va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jude Kabanda que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Remond Rademakers, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Marco Schiesaro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jude Kabanda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

cazalegueño C.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): cazalegueño va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan José David Martínez Sancho va quedar-se sol davant el porter Babacar Egué, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 60, quan un error defensiu va deixar Óscar Blasco completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dani Enguídanos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raed Chaâri de cazalegueño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dani Enguídanos de cazalegueño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dani Enguídanos se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.