Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tptp Crew II (800320) - moccios team (777412) » 670514333: T65/J11/V

Liga 670514333 Información oficial sobre el partido 670514333 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / V.75 (5588)

Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido 1 - 2 moccios team Alineación oficial del equipo 'moccios team' en el partido
Manuel Verda (30') 1 - 0
1 - 1 Sebastián Gau (53')
1 - 2 Sebastián Gau (68')
Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido 1 - 2 moccios team Alineación oficial del equipo 'moccios team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido 2 - 0 moccios team Alineación oficial del equipo 'moccios team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tptp Crew II

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del moccios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Verda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tptp es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Francisco Nolla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de David Hombau va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco Nolla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Tptp va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Frank Friheim ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Jonathan Marty de Tptp va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

moccios team

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el moccios va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sebastián Gau, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del moccios va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sebastián Gau, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Julen Roca va poder marcar per a moccios en un servei de cantonada picat per en Norbert Boros quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Norbert Boros, al minut 39 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de moccios, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Raúl Ramos-Argüelles va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Haro de moccios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.