Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Dragons (1458547) - las empanadas fc (1432487) » 670513643: T65/J7/V

Liga 670513643 Información oficial sobre el partido 670513643 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.63 (5576)

Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido 4 - 0 NoGuay Alineación oficial del equipo 'NoGuay' en el partido
Caetano Cristiñade (7') 1 - 0
Pedro Zuricaray (24') 2 - 0
Pedro Aceijas (42') 3 - 0
Francisco Javier Tolosa Carrión (65') 4 - 0
Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido 4 - 0 NoGuay Alineación oficial del equipo 'NoGuay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido 3 - 0 NoGuay Alineación oficial del equipo 'NoGuay' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Dragons

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Zaragoza s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Caetano Cristiñade per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Francisco Javier Tolosa Carrión va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pedro Zuricaray, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el Zaragoza va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pedro Aceijas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Als 65 minuts de joc, els nois de Zaragoza van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Francisco Javier Tolosa Carrión augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Zuricaray! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafa González. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Francisco Javier Tolosa Carrión gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serafim Monteiro Carvalho va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Francisco Javier Tolosa Carrión es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Francisco Javier Tolosa Carrión va sorprendre Serafim Monteiro Carvalho amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Aceijas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Francisco Javier Tolosa Carrión de Zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NoGuay

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NoGuay va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nick Stefansson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Anders Renen de NoGuay va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reinhard Perutz de NoGuay va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chadi Adbel Razzaq de NoGuay amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.