Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WeedBurg F.C (774716) - Castillonroy Rangers (991872) » 670512055: T65/J2/V

Liga 670512055 Información oficial sobre el partido 670512055 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.35 (5548)

Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido 4 - 0 Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido
Ignacio Sarrasqueta (2') 1 - 0
Ondřej Bašta (34') 2 - 0
Rafa Marí (64') 3 - 0
Ondřej Bašta (72') 4 - 0
Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido 4 - 0 Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dor Daedeloth Alineación oficial del equipo 'Dor Daedeloth' en el partido 2 - 1 Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dor Daedeloth

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Rafa Marí va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ignacio Sarrasqueta, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 34 minuts, Ondřej Bašta va superar per velocitat David Martín Díaz per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Rafa Marí va incrementar l'avantatge de Daedeloth amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ondřej Bašta va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Tamás Skaliczki va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Pierluigi Di Vincenzo, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Desmond Laybourn al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Maximilià Arnandis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Pierluigi Di Vincenzo gairebé va marcar per a Daedeloth des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Alejandro Martínez Sanz de Daedeloth va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Castillonroy Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Ezkidi Lopearotza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castillonroy que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): El Castillonroy se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 40, en Franco Canti va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Edgar Comaleras ja els havia advertit que el porter contrari, en Celestino Baloira, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.