Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villis City (1601656) - Txuskillos CF (795202) » 670509501: T65/J8/IV

Liga 670509501 Información oficial sobre el partido 670509501 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / IV.53 (3476)

Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido 1 - 0 Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido
Peet Kroos (21') 1 - 0
Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido 1 - 0 Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido 2 - 0 Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villis City

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Peet Kroos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Villis es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rafael Fontalquer va ridiculitzar a en Adriano Trancoso amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Peet Kroos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Oli Cozzo va entorpir al marcador d'en Rafael Fontalquer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Peet Kroos de Villis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Villis van sortir al contraatac al minut 67, però Heriberto Umanes va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marcel Breitsprecher va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Jan-Niklas Weik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Jan-Niklas Weik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julián Betoret va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Txuskillos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Nicolae-Dorin Părău va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 72, un contraatac del Txuskillos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Evert-Jan Brackx perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolae-Dorin Părău de Txuskillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.