Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montoya_de_portero (486115) - AJC Asesor fiscal (119297) » 670508687: T65/J14/IV

Liga 670508687 Información oficial sobre el partido 670508687 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / IV.38 (3461)

Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido 1 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Fernando Roldán (28') 1 - 0
Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido 1 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montoya_de_portero Alineación oficial del equipo 'Montoya_de_portero' en el partido 2 - 0 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montoya_de_portero

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Montoya_de_portero prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Fernando Roldán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Montoya_de_portero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo La Cámara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 206 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Fortunato Gualda va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Montoya_de_portero va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fortunato Gualda en un 1 contra 1 amb el porter Alejandro Santolo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Pablo La Cámara, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Santolo al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando Roldán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Pedro Villaño gairebé va marcar per a Montoya_de_portero des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Pedro Villaño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Alejandro Santolo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Beturián Alcolea de Montoya_de_portero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 87 quan Ibon Maidagan de Montoya_de_portero gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

AJC Asesor fiscal

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Pueyo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marcelo Ramírez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rafael Pueyo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Txomin Cabacuelas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Gastón Cortés hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marcos Calzador havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Asesor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jordi Xicola, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Alberto Quijada de Asesor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.