Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelldefels (47586) - GONDI F.C. (307512) » 670507675: T65/J13/IV

Liga 670507675 Información oficial sobre el partido 670507675 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / IV.20 (3443)

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 2 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
0 - 1 Rossend Rocher (2')
Jorge Vigil (27') 1 - 1
Jorge Vigil (87') 2 - 1
2 - 2 Dalmau Albinyana (89')
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 2 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 0 Deportivo Metus Hostium Alineación oficial del equipo 'Deportivo Metus Hostium' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jorge Vigil sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alar Oheta arribés a peus de Jorge Vigil, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Castelldefels el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Petar Rashevski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Jesús Fortún no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Johannes Tullis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Jesús Vitores de Castelldefels gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johannes Tullis de Castelldefels va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alar Oheta de Castelldefels amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo Metus Hostium

Goles Goles

  • 143 Minuto 2 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Deportivo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rossend Rocher, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Deportivo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Dalmau Albinyana va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Guillermo Fontdemora, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rossend Rocher va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Deportivo Reyes Gomila quasi marca al minut 66 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dalmau Albinyana l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Guillermo Goiburu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.