Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Catalonia (313055) - Santurtzi KE (772306) » 670507513: T65/J14/IV

Liga 670507513 Información oficial sobre el partido 670507513 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / IV.17 (3440)

UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 1 - 1 mamiblue Alineación oficial del equipo 'mamiblue' en el partido
Hadamar Halbweis (17') 1 - 0
1 - 1 Khaleel Al-Mazem (32')
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 1 - 1 mamiblue Alineación oficial del equipo 'mamiblue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 2 - 0 mamiblue Alineación oficial del equipo 'mamiblue' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Catalonia

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jérémie Breine el va rematar Hadamar Halbweis amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Frédéric Douat va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Chu Usman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 225 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Borger Doekhie va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Tommy Vestergaard del Catalonia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Cornelius Luttmer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Borger Doekhie va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Catalonia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Chu Usman va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Nikos Faltsos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cornelius Luttmer de Catalonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

mamiblue

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Khaleel Al-Mazem que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del mamiblue sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Caro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 9 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oliver Čanković va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ari Yli-Parkas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Asa Hecht va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mamiblue que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Vasil Kachigyan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mamiblue va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giampaolo Airaghi va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de mamiblue va anar a parar a la dreta de l'atac on en Landolin Syburg, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Vasil Kachigyan de mamiblue va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43 de partit, Vasil Kachigyan de mamiblue va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.