Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Catalonia (313055) - alegria.cf. (989241) » 670507498: T65/J11/IV

Liga 670507498 Información oficial sobre el partido 670507498 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / IV.17 (3440)

UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 2 - 0 alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido
Cornelius Luttmer (10') 1 - 0
Jérémie Breine (41') 2 - 0
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 2 - 0 alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido 2 - 0 alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Catalonia

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Catalonia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cornelius Luttmer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Jérémie Breine va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 41 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Tommy Vestergaard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bobby Martin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tommy Vestergaard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cornelius Luttmer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Anders Apelman, als 81 minuts, va fallar per ben poc.

alegria.cf.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de alegria.cf. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ince Bogáti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Ince Bogáti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 57, el alegria.cf. estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Douglas Armando Catalano va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El alegria.cf. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Ince Bogáti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Joshua Leon Klaffenböck de alegria.cf. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.