Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alegria.cf. (989241) - Montañés de Laredo (1595741) » 670507486: T65/J8/IV

Liga 670507486 Información oficial sobre el partido 670507486 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / IV.17 (3440)

alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 1 - 7 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
0 - 1 Iker Aburrutza (2')
Enrico Maset (7') 1 - 1
1 - 2 Ondřej Kolafa (11')
1 - 3 Eduard Kiripolský (20')
1 - 4 Iker Aburrutza (27')
1 - 5 Ondřej Kolafa (59')
1 - 6 Fernando Tamayo Arce (76')
1 - 7 Iker Aburrutza (78')
alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 1 - 7 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
alegria.cf. Alineación oficial del equipo 'alegria.cf.' en el partido 1 - 2 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,7 % 45,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alegria.cf.

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aketx Altunaga és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Enrico Maset perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aketx Altunaga de alegria.cf. va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mustafa Can Gülsuyu que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Enrico Maset va entorpir al marcador d'en Verner Kjaergaard per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Eduardo Daniel Costeira va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Tor Pettersen, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Montañés de Laredo

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Montañés va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Iker Aburrutza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Montañés. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ondřej Kolafa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El Montañés era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eduard Kiripolský va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al 27 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Montañés augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Iker Aburrutza es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Ondřej Kolafa va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Montañés.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fernando Tamayo Arce va augmentar l'avantatge de Montañés a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Iker Aburrutza va marcar al minut 78 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Yann Chérel va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrzej Czaplarski de Montañés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.