Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montañés de Laredo (1595741) - UE Catalonia (313055) » 670507480: T65/J6/IV

Liga 670507480 Información oficial sobre el partido 670507480 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / IV.17 (3440)

Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido 4 - 1 UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido
Gurutz Iturrialdeko (3') 1 - 0
Gurutz Iturrialdeko (31') 2 - 0
2 - 1 Sorin Bura (61')
Emanuel Neto Fernandes (68') 3 - 1
Gurutz Iturrialdeko (84') 4 - 1
Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido 4 - 1 UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido 1 - 1 UE Catalonia Alineación oficial del equipo 'UE Catalonia' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,8 % 21,0 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañés de Laredo

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Montañés el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gurutz Iturrialdeko va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gurutz Iturrialdeko de Montañés es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Emanuel Neto Fernandes va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Montañés.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gurutz Iturrialdeko va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Emanuel Neto Fernandes de Montañés va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Eduard Kiripolský una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 9, però una magnífica aturada de Manuel Brás Rodrigues Serra va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Montañés ho intentava per la dreta per mitjà de Emanuel Neto Fernandes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Tamayo Arce de Montañés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UE Catalonia

Goles Goles

  • 139 Minuto 61 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Sorin Bura va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Gurutz Iturrialdeko.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Catalonia va estar a punt d'arribar en un córner. En Nick Garbo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.