Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSIII (125867) - Montañés de Laredo (1595741) » 670507477: T65/J5/IV

Liga 670507477 Información oficial sobre el partido 670507477 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / IV.17 (3440)

CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 1 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Dirk Randolf Bentele (75') 1 - 0
CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 1 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 2 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSIII

Goles Goles

  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dirk Randolf Bentele de CSIII aconseguir un gol al minut 75 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alic Bogdan va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Nikolaj Danmark, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a CSIII per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Johann Hafner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 34 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nikolaj Danmark va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): CSIII va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Johann Hafner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Moisés Paulín.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Mieczysław Głuch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Montañés de Laredo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montañés va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Figueruela, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Montañés, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Adrián Rojo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrzej Czaplarski de Montañés la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.