Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ffunness (797138) - PEÑA BADALONA (1437206) » 670506731: T65/J1/IV

Liga 670506731 Información oficial sobre el partido 670506731 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / IV.4 (3427)

Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 1 - 2 Enemigo a las puertas Alineación oficial del equipo 'Enemigo a las puertas' en el partido
0 - 1 Farid Mroué (15')
Tomás do Coruto (26') 1 - 1
1 - 2 Eugeniusz Woźnicki (90')
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 1 - 2 Enemigo a las puertas Alineación oficial del equipo 'Enemigo a las puertas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 3 - 0 Enemigo a las puertas Alineación oficial del equipo 'Enemigo a las puertas' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ffunness

Goles Goles

  • 109 Minuto 15 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Luis Campano va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Farid Mroué va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Tomás do Coruto va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): ffunness va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alberto Olabuenaga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Pérez.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Darío Vera va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): ffunness va gaudir d'un penal a favor al minut 36, però el jugador Jorge Intriago va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Pablo Pérez.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Neftalí Vilaseca va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Darío Vera va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Pablo Pérez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Darío Vera.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Darío Vera de ffunness va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Enemigo a las puertas

Goles Goles

  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): El jugador Eugeniusz Woźnicki de Enemigo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Youm Sagbo va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Eugeniusz Woźnicki, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Enemigo, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Youm Sagbo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Farid Mroué va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Enemigo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Márton Mikóczi va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.