Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud Europea (314622) - Tenerife Athletic (989511) » 670506235: T65/J3/III

Liga 670506235 Información oficial sobre el partido 670506235 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / III.11 (3418)

Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 0 - 9 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
0 - 1 Gani Todor (11')
0 - 2 Sean Cochină (12')
0 - 3 Sean Cochină (15')
0 - 4 Les Mette (16')
0 - 5 Sean Cochină (29')
0 - 6 Semen Turabov (49')
0 - 7 Semen Turabov (74')
0 - 8 Semen Turabov (77')
0 - 9 Gani Todor (80')
Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 0 - 9 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido 0 - 8 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud Europea

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Metód Depenau entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tenerife, un peu providencial d'en Gani Todor va situar el 0-1 al panell digital.
  • 187 Minuto 12 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Tenerife va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Sean Cochină en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.
  • 187 Minuto 15 (Gol tiro lejano): En Gani Todor conduïa pel cercle central i, veient a en Sean Cochină desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 3.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tenerife va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Les Mette va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Sean Cochină va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Tenerife.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Semen Turabov de Tenerife l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 49 de partit.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tenerife augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Semen Turabov es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 8 per sobre quan Semen Turabov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Tenerife l'avantatge per 0 - 9. Gani Todor en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Al minut 31 un refús amb el peu d'en Víctor Armendáriz va anar a parar als peus del Darel Gol que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Tenerife va deixar en bona posició a en Ola Kearsey per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Metód Depenau, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Metód Depenau va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ola Kearsey.