Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BENDER FC (1458178) - Pilota Taldea A+E+U (776772) » 670505799: T65/J6/III

Liga 670505799 Información oficial sobre el partido 670505799 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / III.3 (3410)

BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 2 - 2 Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido
Krum Lazarov (36') 1 - 0
1 - 1 Stoisław Wojaczek (42')
Per-Inge Gustavsson (44') 2 - 1
2 - 2 Harald Haymann (49')
BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 2 - 2 Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 2 - 0 Pilota Taldea A+E+U Alineación oficial del equipo 'Pilota Taldea A+E+U' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BENDER FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Krum Lazarov va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Bogdan Chichişan.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del BENDER contenien la respiració mentre en Per-Inge Gustavsson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Blažiejus Cijunelis va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Alessandro Fortrie, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 287 Minuto 44 (Ocasión tiro lejano): Al minut 44 un refús amb el peu d'en Alfonso Cossio va anar a parar als peus del Dilio Bárcenas que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alessandro Fortrie, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 224 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Al minut 51, BENDER va disposar d'un penal a favor, però el xut de Alessandro Fortrie va ser aturat per Alfonso Cossio.

Pilota Taldea A+E+U

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Stoisław Wojaczek, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 42.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Harald Haymann que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pilota va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stoisław Wojaczek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Stoisław Wojaczek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Oleg Karas va estar a punt de posar per davant a Pilota amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Astolfo Scala va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, un refús desafortunat de Astolfo Scala, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mark Widmann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.