Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

serrallo-floresta (1332757) - el torpe do muller (778640) » 670505680: T65/J4/III

Liga 670505680 Información oficial sobre el partido 670505680 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / III.1 (3408)

serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 1 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Juan Antonio Peña Rubia (23') 1 - 0
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 1 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 3 - 0 el torpe do muller Alineación oficial del equipo 'el torpe do muller' en el partido
Tiene mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Juan Antonio Peña Rubia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Rincón de serrallo-floresta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artizar Errotagaña de serrallo-floresta es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

el torpe do muller

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Óscar La Serna va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de el torpe que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Óscar La Serna va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pedro Verda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): el torpe van sortir al contraatac amb encert al minut 90, però Alberto Tarriño no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillem Vinyoli de el torpe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Óscar La Serna de el torpe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domenico Fabbricini.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61 de partit, Domenico Fabbricini de el torpe va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Belinchón de el torpe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.