Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ajarr (492877) - Briviesca C.F. (492982) » 670505404: T65/J5/Primera

Liga 670505404 Información oficial sobre el partido 670505404 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / Primera (3403)

F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 1 - 0 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Gervasio Espartero (57') 1 - 0
F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 1 - 0 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 2 - 0 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ajarr

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 els aficionats van embogir quan en Gervasio Espartero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ajarr.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Francisco Palacios del Ajarr ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramtin Seddigh al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raghid Al-Alusi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gervasio Espartero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Briviesca C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Jan Sebralla va estar a punt de posar per davant a Briviesca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gonzalo Montalvo va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Fabian Mess va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.