Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669842907

Liga 669842907 Información oficial sobre el partido 669842907 en Hattrick

27.02.2021 10:00:00

A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido 1 - 4 Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido 2 - 2 Atletico Arges Alineación oficial del equipo 'Atletico Arges' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Cătălin Turc trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Jan Buller va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bucharest Jan Buller quasi va assolir l'empat al minut 23 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Pavao Milan de Bucharest va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Toncho Martinov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Bucharest, però el xut de Pavao Milan va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Antonescu de Bucharest es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian Pereni de Bucharest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Antonescu de Bucharest va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Atletico Arges

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mihai Groparu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Twan Hofsteenge era molt més ràpid que el defensa Ovidiu Mălăeru. Al minut 30, el jugador de Atletico va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Atletico per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 31. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Haşim Uzman. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Mihai Groparu va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Iulian Podaşcă va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 21, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 91 (Ocasión de penalti): Al minut 91 de joc, Haşim Uzman de Atletico va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Radu Ghiniţă es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.