Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669842899

Liga 669842899 Información oficial sobre el partido 669842899 en Hattrick

13.02.2021 10:00:00

A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido 3 - 1 ChelseaRo Alineación oficial del equipo 'ChelseaRo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido 8 - 0 ChelseaRo Alineación oficial del equipo 'ChelseaRo' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Amadeusz Opalach de Bucharest va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Corria el minut 78 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Amadeusz Opalach, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tomislav Božinović, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Bucharest.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Tomislav Božinović va estar a punt de marcar al minut 22 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Ovidiu Mălăeru va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bucharest.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Amadeusz Opalach va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

ChelseaRo

Goles Goles

  • 107 Minuto 6 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bartosz Kwasiżur semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a ChelseaRo. Qui ho havia de dir! 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Antonio Valdero va estar a punt de posar per davant a ChelseaRo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar Escornallón va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Stefano Ariagno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Antonio Valdero de ChelseaRo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartosz Kwasiżur.