Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-52118877) - PSV Pakete (1586565) » 669548410: T65/R1

Copa 669548410 Información oficial sobre el partido 669548410 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 10 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

PSV Pakete

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Ignacio Sáez Marzo de Pakete va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 8 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignaz Delgado de Pakete l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 8 de partit.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Caspar Matty de Pakete va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 10. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Ignacio Sáez Marzo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Peet Ebinger es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Passaven 18 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Adrián Bovio va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Peet Ebinger, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Ignaz Delgado va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Pakete va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 8, quan Adrián Bovio va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Cristian Eres va augmentar l'avantatge de Pakete a 0 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Ignaz Delgado va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 10 al marcador per a Pakete.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Erik Arnesen al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.