Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669439252

Amistoso (Int.) 669439252 Información oficial sobre el partido 669439252 en Hattrick

09.01.2021 14:00:00

Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 1 - 5 Bridge Four Alineación oficial del equipo 'Bridge Four' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido 0 - 6 Bridge Four Alineación oficial del equipo 'Bridge Four' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polo Aire F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ignacio Ombre va anar a parar al cap de Tobias Eberhardt que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Polo el 1 - 4.

Bridge Four

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rožle Župan va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Matjaž Dešman la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Anton Štucin, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Anton Štucin va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Eike Rörig va augmentar l'avantatge de Bridge a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del Bridge va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eike Rörig, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rožle Župan al minut 17, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Miha Jenič de Bridge al minut 26 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eike Rörig, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eike Rörig va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mičo Jančič es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Anton Štucin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bridge va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niko Tomše de Bridge es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.