Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669430864

Amistoso (Int.) 669430864 Información oficial sobre el partido 669430864 en Hattrick

10.01.2021 22:20:00

Atletico. De Madrid. Alineación oficial del equipo 'Atletico. De Madrid.' en el partido 2 - 3 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico. De Madrid. Alineación oficial del equipo 'Atletico. De Madrid.' en el partido 2 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico. De Madrid.

Goles Goles

  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Maicol Roldán va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rey Ruiz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Atletico. per la dreta va donar com a resultat un gol de Find Schack al minut 64 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Atletico. va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Roque Silva de Marco va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kamran 'El Gato Negro' Tağızadə va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Christian Rodríguez de Atletico. va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rey Ruiz de Atletico. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, La Quinta es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Guillermo Luis Canale es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Halcón Márquez va augmentar l'avantatge de La Quinta a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, La Quinta va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Niklas Ratzenberger, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Niklas Ratzenberger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yannick Vaincent, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el La Quinta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ilari Rajasaari s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): La Quinta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Willy Zöhrer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): La Quinta quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ilari Rajasaari va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Víctor Jáuregi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Víctor Jáuregi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco José Vargas Porras de La Quinta es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niklas Ratzenberger de La Quinta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.