Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669427144

Amistoso (Int.) 669427144 Información oficial sobre el partido 669427144 en Hattrick

09.01.2021 18:00:00

1. Striesner FC Alineación oficial del equipo '1. Striesner FC' en el partido 3 - 0 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
1. Striesner FC Alineación oficial del equipo '1. Striesner FC' en el partido 4 - 2 Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. Striesner FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Striesner, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Falko Roderbruch per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Gregor Schläferskopf de Striesner va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Striesner a 3 - 0. Gregor Schläferskopf va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ruben Mikulits va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Falko Roderbruch es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eggerd Güll de Striesner es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Totte Niederquell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Mihael Marjanić de Striesner va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bonaros

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Carlos Luis García-González no va ser aprofitada per en Sasha Gallorini que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Roberto Mazarías va estar a punt de posar per davant a Bons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Claudio Frasson va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Bons creava perill des de la dreta al minut 38, però en Claudio Frasson, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rafael Tarazona desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 54, quan un error defensiu va deixar Esteban Viana Infante completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Fernando Picaza va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simón Seras Bueno de Bons va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.