Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669425850

Amistoso (Int., RC) 669425850 Información oficial sobre el partido 669425850 en Hattrick

09.01.2021 14:00:00

Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 4 - 0 _GALATASARAY S.K_ Alineación oficial del equipo '_GALATASARAY S.K_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido 6 - 0 _GALATASARAY S.K_ Alineación oficial del equipo '_GALATASARAY S.K_' en el partido
Tiene mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paso que arraso

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Jorge Miguel Silanes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Krystian Kociołek va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 61 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Pere Malvehy va augmentar l'avantatge de arraso a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de arraso va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Natalio Urcola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): arraso va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Krystian Kociołek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ivo Nores va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Ivo Nores es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rolando Quintero de arraso va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Jorge Miguel Silanes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Özgün Nadi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lenin Pinto va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

_GALATASARAY S.K_

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 11 en Abdul Shawa ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Orhan Veli Neveser el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.