Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669425758

Amistoso (Int., RC) 669425758 Información oficial sobre el partido 669425758 en Hattrick

09.01.2021 14:00:00

CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido 6 - 2 Fc Herryfox Alineación oficial del equipo 'Fc Herryfox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CABEZO MARTÍN Alineación oficial del equipo 'CABEZO MARTÍN' en el partido 4 - 2 Fc Herryfox Alineación oficial del equipo 'Fc Herryfox' en el partido
Tiene suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CABEZO MARTÍN

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Puerto va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 10 de joc. Frantzisko Antsorena es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Fernando Puerto de CABEZO, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): CABEZO va augmentar la diferència quan Frantzisko Antsorena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Frantzisko Antsorena es va introduir dins la defensa central al minut 52, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Paul Boşca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, CABEZO va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Gentil-Lloch, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Fernando Puerto va sorprendre Grégory Sénéchal amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Àngel Farreras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Grégory Sénéchal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Ricardo Segimón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Àngel Farreras de CABEZO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fc Herryfox

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Vlastislav Pokluda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Gino Albrecht va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Herryfox, al minut 49. El marcador va canviar a 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cyril Faltus de Herryfox va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.