Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669417990

Amistoso (Int., RC) 669417990 Información oficial sobre el partido 669417990 en Hattrick

09.01.2021 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 3 - 1 FC Geronimo United Alineación oficial del equipo 'FC Geronimo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 1 - 1 FC Geronimo United Alineación oficial del equipo 'FC Geronimo United' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pablo Molina va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Renaud Vesin, enlluernat pel Sol, no va poder rematar correctament.
 • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Basauri van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Manuel Ulloa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patricio Quintanal de Basauri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de BasauriRenaud Vesin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mattia Poletto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
 • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Basauri, Alexandro Acevedo do Río, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.
 • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BasauriCésar Férez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mattia Poletto. El marcador continuava 2 - 1.
 • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Adolfo Vinas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.

FC Geronimo United

Ocasiones Ocasiones

 • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan László Bogdán va estar a punt de posar per davant a Geronimo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Alucema va impedir un gol cantat.
 • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Jorge Alucema, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però László Bogdán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
 • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): David Demšar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Giovanni Mel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
 • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Giovanni Mel quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Giovanni Mel de Geronimo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

 • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GeronimoTeodor Makar va intentar enganyar Jorge Alucema amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
 • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Grzegorz Patulski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Geronimo.
 • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per David Demšar de Geronimo anava molt fort i col·locat però Jorge Alucema no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
 • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Fabrizio Milanese, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jorge Alucema va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Geronimo i 3 - 1 al marcador.