Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669406467

Amistoso (Int., RC) 669406467 Información oficial sobre el partido 669406467 en Hattrick

09.01.2021 14:00:00

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 4 - 1 Real CICCIBUCCI Alineación oficial del equipo 'Real CICCIBUCCI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 2 - 0 Real CICCIBUCCI Alineación oficial del equipo 'Real CICCIBUCCI' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Patxi Azkarragaurizar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jordi Brull, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a TDA TEAM.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Anselmo Padalino va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TDA TEAM, Jordi Brull, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Óscar Martínez Polo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4, Javier Lezay gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jeldrik Zuhr va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jeldrik Zuhr al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Brull va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Fedir Gordya, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Brull.

Real CICCIBUCCI

Goles Goles

  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Norberto Dri va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de CICCIBUCCI i marcant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de CICCIBUCCI, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Albert Vóznek va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CICCIBUCCI sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Flavio Andrade, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.