Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669383156

Amistoso (Int., RC) 669383156 Información oficial sobre el partido 669383156 en Hattrick

06.01.2021 12:25:00

Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido 8 - 0 C.A.LA YUMBA Alineación oficial del equipo 'C.A.LA YUMBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Villar de Gallimazo Alineación oficial del equipo 'Villar de Gallimazo' en el partido 6 - 0 C.A.LA YUMBA Alineación oficial del equipo 'C.A.LA YUMBA' en el partido
Tiene suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villar de Gallimazo

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Gallimazo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marian Burducea, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): José Vicente Curiaciviart va incrementar l'avantatge de Gallimazo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Gallimazo va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Vicente Curiaciviart, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gallimazo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Armando Ortiz Marmolejo va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lewis Mylecharane va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Ortiz es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gallimazo a 7 - 0. Raúl Ortiz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Raúl Ortiz va augmentar l'avantatge de Gallimazo a 8 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

C.A.LA YUMBA