Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669376718

Amistoso (Int.) 669376718 Información oficial sobre el partido 669376718 en Hattrick

06.01.2021 12:30:00

HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 7 - 0 Dinamo Becks Alineación oficial del equipo 'Dinamo Becks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 9 - 0 Dinamo Becks Alineación oficial del equipo 'Dinamo Becks' en el partido
Tiene mala suerte 8.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HazardTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Jørgen Velgaard, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HazardTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roman Dettlaff progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Osvaldo Franceschi, corrent com un esperitat, superà primer Stefano Cremonini per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del HazardTeam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zoltán Taccs, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): Als 63 minuts, Ralf Fuchs von Grünfeld va ampliar l'avantatge de HazardTeam amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de HazardTeam a 6 - 0. George Pavel va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): HazardTeam va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roman Dettlaff va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a HazardTeam va estar a punt d'arribar en un córner. En Jørgen Velgaard va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roman Dettlaff va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Zoltán Taccs gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Giovanzana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Dinamo Becks