Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669364238

Amistoso (Int., RC) 669364238 Información oficial sobre el partido 669364238 en Hattrick

06.01.2021 12:25:00

Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 3 - 0 Midi d'Ossau Alineación oficial del equipo 'Midi d'Ossau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido 2 - 1 Midi d'Ossau Alineación oficial del equipo 'Midi d'Ossau' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayonero

Goles Goles

  • 120 Minuto 44 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Abdelfattah Fakiri al minut 44, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Rayonero i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Philippe Court va incrementar l'avantatge de Rayonero amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Abdelfattah Fakiri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Rayonero.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Alejandro Solano quasi marca en una jugada assajada de córner que Ladislav Štěpán havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abdelfattah Fakiri. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Miguel Cueva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Patrick Mwansa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En José Vallejo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Midi d'Ossau

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): dOssau van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Dawid Chlasta des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mårten Nyborg era fer passades de llarga distància. Al minut 61 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Fabián Olivares però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ian Meena.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabián Olivares de dOssau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dawid Chlasta de dOssau es va guanyar la targeta groga merescudament.