Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669363700

Amistoso (Int.) 669363700 Información oficial sobre el partido 669363700 en Hattrick

07.01.2021 00:50:00

LA BOX F.C. Alineación oficial del equipo 'LA BOX F.C.' en el partido 0 - 5 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LA BOX F.C. Alineación oficial del equipo 'LA BOX F.C.' en el partido 0 - 3 Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA BOX F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Darío Martín Wetzel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Barlovento

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Barlovento prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Antxoka Burugorri.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Barlovento augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Valentin Bardă es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Juan Capo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Barlovento, al minut 48. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Barlovento. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Jusèp Loís Beneït xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Valentin Bardă de Barlovento va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Joaquín Fino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo Zaloña no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 43 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Valentin Bardă. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lauri Puukko al minut 62, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabià Fontana de Barlovento va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.