Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669363146

Amistoso (Int., RC) 669363146 Información oficial sobre el partido 669363146 en Hattrick

06.01.2021 09:45:00

F.C. Atlas Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlas' en el partido 0 - 2 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Atlas Alineación oficial del equipo 'F.C. Atlas' en el partido 1 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,7 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Atlas

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Erik Schmidbaur no va ser aprofitada per en Dariusz Lipkowski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 239 Minuto 65 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de César Ribera va servir per deixar enrere el gegant Sonny Helmantel al minut 65, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

rivendell

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Carreras Serra que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a rivendell.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roque Faílde de rivendell l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 59 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rivendell va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Bayo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): rivendell van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Raúl Aponte va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rafael Sancerre després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anaximandros Toulis va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): rivendell van sortir al contraatac al minut 82, però José Carreras Serra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Aponte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del rivendell sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en José Carreras Serra, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.